Coduri pentru CS 1.6 warzone, digitalzone

N-am mai trecut de ceva vreme pe aici, dar nici prea am avut motive pentru ca nu a mai aparut mare lucru prin lumea codurilor Counter-Strike.

Aici ma refer la Counter-Strike 1.6, oamenii sunt plictisiti, nu mai joaca atat de mult, serverele usor, usor incep sa fie mai goale, parca toti se indreapta spre GTA SAMP, spre Dota, nicidecum spre Counter-Strike Global Offensive, asa cum ar fi normal. [Read more...]

Wall simplu pentru STEAM si NON STEAM

cod steam wall

Nu am mai prezentat de mult un cod pentru steam. Nu este un cod nedetectabil, insa se poate folosi chiar si pe steam, iar instalarea se face foarte usor, inlocuind doar cateva librarii.

Functioneaza atat pe steam, cat si pe non steam. Mai degraba este un wall pentru steam, iar activarea acestuia se face simplu, apasand o tasta.

Asadar, este un wall pentru steam cu activare printr-o tasta. [Read more...]

Cod Counter-Strike nedetectabil in poze

cod nedetectabil nu iese in poze

Nu prea am mai scris pe aici. Nu am avut timp pentru asa ceva. Dar, de curand, am gasit un cod pentru Counter-Strike incredibil. Nu stiu de voi, dar eu in perioada in care ma jucam Counter-Strike foarte mult, erau la mare cautare codurile nedetectabile sau, mai degraba codurile care nu ies in poze.

Codul pe care vi-l propun este pentru Counter-Strike 1.6, nu pentru CS GO, chiar daca in ultima vreme am cochetat si cu acel joc. Ce-i drept, nu este atat de raspandit precum Counter-Strike 1.6, tocmai de aceea nu m-am implicat. [Read more...]

Super Simple wall, unul dintre putinele coduri counter-strike care merg

super simple wall 7.2

Zilele trecute am cautat cateva coduri pentru Counter-Strike. Si asa nu mai pusesem de mult timp un cod pe site. Am zis ca e cazul sa va mai ajut si pe voi sa va mai distrati un pic. Codul despre care va vorbeam se numeste Super Simple Wall. Este un cod foarte interesant,  are destul de multe optiuni printre care si nosmoke sau nosky. Fata de alte coduri counter-strike wall contine binduri pe taste. [Read more...]

Sfaturi pentru codati

In acest articol propun sa discutam despre coduri, folosirea acestora, daca este mai bine sa jucam cu wall cs 1.6 sau cu alte tipuri de coduri. Cele mai bune coduri mi se par cele nedetectabile, e foarte greu sa le gasim, dar trebuie sa stim sa le si folosim.
Aproape orice cod este nedetectabil, daca il intrebuintam asa cum trebuie si nu jucam excesiv cu acesta. [Read more...]

Coduri Counter-Strike 1.6

Pe acest site veti descoperi foarte multe coduri pentru jocul vostru favorit, Counter-Strike 1.6. Nu sunt un fan al codurilor Counter-Strike, insa nici nu le detest. Aici ma refer la faptul ca, daca vrei sa joci cu coduri Counter-Strike poti juca.

Totul tine de mentalitatea ta…daca vrei sa fii injurat de restul jucatorilor de pe server. [Read more...]